Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko předvedlo v Březinách velké zmrtvých vstání, na body to ale nestačilo

Vaňovský "A"tým zajížděl ve 3.kole na hřiště největšího adepta na postup týmu SK Březiny.

Zápas pro Vaňov nezačal vůbec dobře a stejně jako v Chabařovicích jsme brzy prohrávali o dva góly. Březiny byli v prvním poločase lepším týmem a jejich hbití a dobře technicky vybavení hráči činili hostům nemalé problémy. Vaňov měl ale také své šance. Zemín dvakrát vybídl ke skórování Vrbu, ten ale v obou případech sám na brankáře selhal. To domácí byli produktivnější a do poločasu vstřelili ještě jeden gól. Tesně před poločasem naznačil hlavní rozhodčí všem na stadiónu, kdo je tady doma. Míra Hamala si šikovně prostrčil balón kolem domácího stopera a postupoval sám na branku, ten ale zatáhl za záchranou brzdu a nedovoleně Hamalu zastavil. Rozhodčí nekompromisně zapískal a vytáhl kartu. Po zjištění, že tento hráč už žlutou kartu má, si v klubku domácích vybral jiného hráče a dal mu žlutou kartu, prý za řeči. Naštěstí krátce po tomto momentu následovala přestávka a někteří hostující hráči měli čas vychladnout.

Do druhého poločasu Vaňov nastoupil s odhodláním zkorigovat výsledek a pokusit se o nemožné. Ihned v úvodu ale přišel šok, když se z ničeho nic sesunul k zemi Míra Hamala, pro kterého musela přijet záchranka. Doufejme, že to nebude nic vážného a Míra se brzo vrátí na plac. Tento moment jakoby nás nabudil a během druhého poločasu jsme byli lepším týmem. Což se projevilo i na skóre. Na 3:1 snížil po Rytířově přihrávce Bouša, a chvilku na to si ve vápně pohrál s domácí obranou Záleský a vstřelil kontaktní gól 3:2. V těchto okamžicích hosté dominovali, a když hlavní rozhodčí odpískal proti domácím pokutový kop za jasnou ruku na hranici velkého vápna, sahali vaňovští po vyrovnání. Vrba ale v zápase nenazul správné kopačky a penaltu neproměnil. Tento moment vzal hostům vítr z plachet a domácí je z ojedinělé šance potrestali pojistkou na 4:2.

Za výkon v druhém poločase patří všem na hřišti dík, což také v kabině po zápase trenér Strádal potvrdil.

SK BŘEZINY - TJ VAŇOV 4:2 (3:0)

branky: Bouša, Záleský

sestava: Hampl - Caninec, Dvořák J., Bouša, Protschke - Martinů(46.Rytíř), Machek, Záleský, Hamala(48.Kodat) - Vrba, Zemín